070 - 277 33 74, 070 - 885 08 39

Maskiner & Utrustning

Vi utför grävarbeten och tillhandahåller spårmaskiner för alla behov och i alla storlekar

Allt från dom minsta på 3,5 ton idealiska för kabel arbeten samt mindre grävarbeten. Ända upp till dom största på över 20 ton som används till det mesta där lyftkraft, styrka och räckvidd behövs.

Behöver ni hjälp med grävarbeten så är ni varmt välkomna att kontakta oss. Vi har många års erfarenhet när det kommer till grävarbeten, hör av er så kommer vi fram till en lösning som passar bra för just er. Vi har också kunskap om rälsbyte. 

Vi har även bandgående grävmaskiner för dikesarbeten samt trumförlängningar, vi har också lastbilar för transport av det mesta från maskiner till räls och slipers.

Alla våra maskiner är besiktade och godkända enligt Trafikverkets och SMPs gällande normer.

Här nedan på sidan finner du ett urval av alla de maskiner och utrustning vi kan erbjuda er i våra tjänster. Vi går i framkanten när det gäller nya och effektiva maskiner.

Brett sortiment av redskap och utrustning

Det finns också ett mycket brett sortiment av redskap och utrustning som innefattar allt som krävs för att bygga, underhålla och riva järnväg:

Stoppaggregat Markvibrator
Knäppare Avbefästare
Snösopar Ballastsopar
Buskröjare Trädklippare
Slipersbytare Spårgående vagnar
Slipersläggare Hammare

Vi jobbar också ständigt med att utveckla nya och förbättrade redskap, allt för att förbättra arbetssituationen, och effektivisera arbetsplatsen.

Inga maskiner upplagda...